TWENTYTWONOTES win natuurlijke zelfbruiner Luna Bronze

 

Nieuwe look! Een beetje vernieuwing is leuk en verfrissend. Ik houd nog altijd van clean en minimalistisch design maar hier en daar heb ik TWENTYTWONOTES een frisse, speelse touch gegeven. En om dit te vieren geef ik een Luna Bronze zelfbruiner weg!

 

Hoe doe je mee?

. Volg @twentytwonotes op Instagram

. Ga naar deze Instagram post en geef in een comment aan of je voor GLOW of RADIANT gaat

. Meld je aan via het contactformulier hieronder

. Extra kans maken? Deel de Instagram post via jouw IG stories en/of tag iemand die ook héél blij wordt van een natuurlijke zelfbruiner ♡

 

Want hoe fijn om het voorjaar in te gaan met een mooi opgebouwde én gezonde bruine glow? De winnaar wordt op 23 maart bekendgemaakt en ontvangt persoonlijk bericht. Succes!

 

  Akkoord met actievoorwaarden*

   

  *Lees hier de actievoorwaarden.

   

  Achtergrondinfo

  Luna Bronze is een Australisch merk voor zelfbruining en huidverzorging. Het merk is gestart nadat bij een van de oprichters een heftige vorm van huidkanker  was vastgesteld. Dit gaf een wake-up call over de schadelijke effecten van zonnen. Iedereen wil graag het hele jaar door een natuurlijke bruine kleur hebben, maar zonder de beschadiging van de zon.

   

  Er zijn verschillende producten getest maar de vrouwen waren niet tevreden over de geur en de resultaten. Bovendien bestond er bezorgdheid over de hoeveelheid synthetische materialen die ze op hun huid aanbrachten. Het Luna Bronze team raakte geïnspireerd om zelf een natuurlijk en gezonde zelfbruiner te ontwikkelen. Vervolgens werd ‘bruin zonder zon’ samengevoegd met huidverzorging. Na uitvoerig onderzoek zijn ze tot deze fijne producten gekomen. Gemaakt van 99% biologische en natuurlijke ingrediënten. Ontworpen om je huid te hydrateren en te verzorgen, terwijl ze een vlekkeloze, natuurlijk ogende bruine kleur krijgt.