Wholesale

Trendvolgend, creatief en commercieel: met deze mindset ben ik altijd op zoek naar mooie lifestyle- en verzorgingsproducten. Daarbij hecht ik veel waarde aan duurzaamheid en stijlvol minimalistisch design. En deze twee gaan perfect samen! In de zomer van 2017 heb ik de lifestyle- en schoonmaakmiddelen van Pure Effect Sweden leren kennen. Een innovatief en inspirerend merk, ontdekt tijdens een van mijn reisjes naar het prachtige Zweden.

 

De producten van Pure Effect zijn verkrijgbaar in mijn online shop en daarnaast werk ik samen met andere retailers/designers/merken die bij mij inkopen. Ben je geïnteresseerd in de producten van Pure Effect? Graag kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar hello@twentytwonotes.com met meer informatie over jouw winkel en/of idee.

 

 

Wholesale Pure Effect Sweden TWENTYTWONOTES

 

 

Schoonmaken en garment-care volgens een nieuw concept

De probiotische, duurzame schoonmaakmiddelen van Pure Effect bieden alles wat je nodig hebt voor allerlei oppervlakken in huis. Een unieke aanpak van vet, vuil en vieze geurtjes en tegelijkertijd vriendelijk voor jou, jouw huis en het milieu! De unieke formule is gebaseerd op een actieve bacteriële cultuur die grondig reinigt en bij kieren komt die anders moeilijk schoon te maken zijn. Deze technologie wordt sinds 20 jaar in de professionele schoonmaak gebruikt en nu is het ook mogelijk om deze innovatieve producten thuis te gebruiken. Naast de schoonmaakmiddelen zijn er twee licht geparfumeerde mists ontwikkeld, die ongewenste geuren uit kleding, schoenen en ander textiel laten verdwijnen. Het mooie, minimalistische design past perfect bij het slimme concept en zorgt ervoor dat je nog meer van de producten gaat houden.

 

TWENTYTWONOTES is onderdeel van 22NOTES concepts, officieel importeur en distributeur van Pure Effect Sweden.