Pure Effect Clothing Mist

Dit zijn 10 voordelen van de Clothing & Shoe Mist

Pure Effect Sweden heeft naast de slimme (en mooie!) schoonmaakmiddelen ook garmentcare producten op basis van biotechnologie ontwikkeld. De hele lijn van Pure Effect is super effectief en tegelijkertijd vriendelijk voor jou, jouw huis, garderobe en het milieu. Het unieke en interessante aan onder andere de mists zijn de actieve fermentatie extracten en de goede bacteriën. Ze hebben een probiotische werking waarbij de goede bacteriën het winnen van de slechte. Daarnaast hebben ze een unieke geurbestrijding. Het stijlvolle, minimalistische design maak de fijne producten af.

 

Wat doet de mist precies?

Geur gaat om het winnen van de microbiologische oorlog in bijvoorbeeld je kleding en schoenen. Het directe effect van de mists komt uit een eiwit dat de geurmoleculen afbreekt. Het gebeurt zodra je het textiel/materiaal insprayt, wat betekent dat je het kledingstuk en de schoenen direct na het behandelen kan aantrekken. Het time-release effect komt uit het micro-organisme Bacillus Subtilis: verbazingwekkend hoe deze bacterie organisch materiaal afbreekt. Slechte geuren van “organisch materiaal” (zoals zweet) worden afgebroken door micro-organismen. Het gaat vrij langzaam en geeft geurige stoffen vrij (zoals esters en waterstofsulfide). Maar de producten van Pure Effect bevatten gram-positieve micro-organismen die het vermogen hebben organisch materiaal af te breken zonder deze stinkende geuren vrij te maken. Vervolgens is er een subtiel parfum toegevoegd aan de mists wat zorgt voor de lekkere geur.

 

Pure Effect Sweden Clothing & Shoe Mist

 

De 10 voordelen van de Clothing Mist en Shoe Mist

  1. Laat vieze geuren zoals rook, muffigheid en zweet verdwijnen.
  2. Je hoeft je kleding minder vaak te wassen, zo bespaar je tijd en energie.
  3. Stomerij bezoekjes zijn niet zo vaak nodig. Colberts, pakken, jassen en andere lastig te wassen kledingstukken fris je in een mum van tijd op.
  4. Super veilig voor jou en je hele garderobe want de mists zijn pH-neutraal (pas wel op met leer).
  5. Handig te gebruiken in je woonkamer. Denk aan de bank, kleden, kussens en gordijnen. Ook fijn voor in de slaapkamer.
  6. Fris je autobekleding op en zorg voor een schone en frisruikende auto.
  7. Sneakers die snel gaan ruiken (na een lange, warme dag of na een festival) behandel je vóór en nadat je ze draagt, om de geur tegen te gaan en te laten verdwijnen.
  8. Erg handig tijdens het reizen. Je hebt minder kleding nodig om mee te nemen – ook al blijft dat vaak een uitdaging ;).
  9. Ruik de hele dag lekker! De subtiele Daybreak geur van de Clothing Mist is zacht en fris, de Nordic Oak van de Shoe Mist is kruidig en stoer.
  10. De mists zijn vriendelijk voor jou én het milieu.

 

Handig om te weten: zowel de Clothing Mist en de Shoe Mist hebben dezelfde werking, alleen is de Shoe Mist iets sterker geparfumeerd en daardoor extra opgewassen tegen sterkere ongewenste geuren. Ga dus voor je favoriete geur: Daybreak of Nordic Oak. Kun je niet kiezen? Een set is extra aantrekkelijk geprijsd.

Share your thoughts