TWENTYTWONOTES Travel Notes The Kip Sri Lanka

The Kip in Sri Lanka – thuisbasis voor rust en creativiteit

Omringd door ontelbaar veel palmbomen en weelderige jungle, vlakbij een geheim verlaten strand ligt The Kip. De sfeer van het boutique hotel is ontspannen, creatief en nodigt uit om het tempo van je dagelijks leven te vertragen. Het koloniale huis ligt in de jungle van Ahangama, aan de zuidkust van Sri Lanka. Dit is één van de authentieke dorpjes die je wilt ervaren. Bekend om haar golfen is dit plaatsje ook voor surfers een waar paradijs. In februari 2019 – een fijne tijd om het bijzondere eiland te leren kennen – verbleef ik in The Studio van The Kip en legde ik de sfeer vast.

Alle foto’s copyright TWENTYTWONOTES

“Een reis naar rust, duurzaamheid en creativiteit.”

Phoebe & Seddy zijn de enthousiaste en warme ondernemers achter The Kip. Zij is Australisch, hij is Italiaans. Samen waren ze naar Sri Lanka gekomen om te onthaasten uit hun drukke, corporate bestaan. En dat is het begin van het verhaal. Met heel veel liefde, geduld en hard werken hebben zij van The Kip een geweldige plek gemaakt om datgene aan anderen te bieden waar ze zelf naar op zoek waren toen ze naar het eiland kwamen

Lees hier meer over de weg naar het oprichten van hun eigen stukje paradijs.

The Kip Café biedt alles – en meer – wat je hoopt van een goed ontbijt en heerlijke lunchgerechtjes. Het eten is biologisch en lokaal verkregen. In de shop vind je mooie kleding van fijn linnen en biologisch katoen, natuurlijke zeep en andere mooie items die je aan deze plek en aan Sri Lanka doen blijven herinneren.

“Local, organic and made with love.”

Gelegen in de Westelijke provincie, dichtbij Galle Fort, staat de koloniale villa Arabella on Boossa. Lees meer travel notes hier.


Liefs
Shanna

TWENTYTWONOTES Travel Notes The Kip Sri Lanka
Fotografie voor Resort Finest bij The Kip. Bekijk hier meer.