TWENTYTWONOTES Travel Notes_Horizn Studios in Vietnam

Met de sustainable reisbagage van Horizn Studios naar Vietnam

Vlak voor (of zoals het zich vervolgens bleek te ontvouwen: precies aan het begin van) de uitbraak van de COVID-pandemie, reisde ik afgelopen januari 2020 naar Vietnam. Zoals eerdere winters koos ik een plek op de wereldkaart waar het op dat moment aangenamer is qua temperatuur dan hier. De combinatie van reizen, werk en ontspanning doet me altijd goed en met een digitaal beroep is het bovendien een zegen om overal met internet te kunnen werken. Terwijl ik dit schrijf zitten we nog midden in de pandemie en staat de volgende winter alweer voor onze deur… Tijd om terug te blikken naar bijzondere momenten in Vietnam. Samen met Horizn Studios ging ik op pad, onder andere om een deel van de collectie te fotograferen.

Alle foto’s copyright TWENTYTWONOTES

Een stijlvolle en duurzame manier van leven gaan naar mijn idee perfect met elkaar samen. Mede op basis daarvan ben ik met TWENTYTWONOTES gestart. In zowel mijn leven als het ondernemerschap is de drijvende kracht onder andere het altijd blijven verkennen en verbeteren. Als gevolg daarvan ben ik met een reis gestart die inmiddels – sinds de zomer van 2017 – in mijn webshop heeft geresulteerd. Het is een reis waarin ik bovendien graag samenwerk met mensen en merken met een vergelijkbare visie. Naast mijn shop ben ik vaak bezig met het creëren van waardevolle content. Daar neem ik je graag vaker in mee.

Horizn Studios ontwerpt en ontwikkelt hun innovatieve en duurzame reisbagage voor de nieuwe generatie: zij zijn namelijk ook van mening dat de toekomst van reizen duurzaam moet zijn om onze horizon te verbreden. Ze staan bovendien voor de community en samenwerking. Reizen moet gemakkelijk zijn, maar wel slim en sustainable. Op een manier waarop je bewust onbekende plekken verkent. Met stijl en creativiteit ontwerpen ze slimme koffers, rugzakken en accessoires voor zowel je dagelijkse woon-werkverkeer als verre reizen.

Deze foto’s zijn onder andere gemaakt in M Hotel Phu Quoc, waar ik een heerlijk verblijf heb gehad. Het verfijnde en minimalistische hotel vind je op Phu Quoc Island, in het zuiden van Vietnam. Met een waanzinnige ligging direct aan zee, een infinity pool en een restaurant met uitzicht over het strand en de oceaan geniet je hier van de rust en de allermooiste zonsondergangen. Hopelijk kunnen we binnenkort weer op reis. En hopelijk zijn we dan bewuster, dankbaarder en respectvoller dan ooit in het ontdekken van nieuwe plekken.

Liefs,
Shanna