TWENTYTWONOTES werkt samen met MyParcel, die via PostNL zendingen verstuurd. Meestal wordt je bestelling dezelfde of de volgende dag door mij verzonden, dus je hebt de producten normaalgesproken binnen 1-3 werkdagen in huis! Je ontvangt een automatische email zodra je bestelling door PostNL in behandeling is genomen. Hierin vind je een Track & Trace link om het pakketje te kunnen volgen.

Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Dan zal PostNL het pakket de volgende dag nog een keer aanbieden. Lukt de bezorging weer niet, dan is het pakket de volgende dag af te halen bij het afhaalkantoor. PostNL laat dan een bericht achter in je brievenbus waarop staat waar je de zending kunt afhalen. Het pakket blijft hier drie weken liggen. Ben je vaak niet thuis? Laat het pakket bijvoorbeeld bij de buren, familie of op je werk leveren. Geef dan bij het afrekenen een ander bezorgadres op.

Verzendkosten

Qua verzendkosten wordt €6 doorberekend voor een pakket en €4 voor een brievenbuspakje. Bestellingen boven €75 (in NL) en €125 (naar België) kunnen gratis naar je worden verstuurd. Jouw producten worden veilig, mooi en duurzaam verpakt. De verzenddozen van TWENTYTWONOTES worden grotendeels vervaardigd uit gerecycled papier, zijn recyclebaar en bio-afbreekbaar. Ze dragen het RESY label en zijn LNE goedgekeurd. Ook de extra dunne tape is vervaardigd van gerecycled plastic.

Zitten er cadeautjes bij? Geef dit aan in het ‘Opmerkingen’ veld op de afrekenpagina en ik zorg voor stijlvol ingepakte producten!