TWENTYTWONOTES Pure Effect Sweden All Clean

Hoe deze probiotische alleskunner jouw dagelijks leven simpeler maakt

All Clean is het key product van Pure Effect Sweden: het innovatieve Zweedse merk dat schoonmaakmiddelen op basis van biotechnologie heeft ontwikkeld. Geen schadelijke chemicaliën en hartstikke duurzaam. De producten van Pure Effect hebben allemaal een probiotische werking: dit houdt in dat de goede bacteriën het winnen van de slechte. Op die manier laten we juist die bacteriën in ons leven toe die ons in vitale balans houden. We hebben ze dus nodig! All Clean komt in een gemakkelijke start kit: hierin zit het concentraat + de spray flacon. Je mengt het concentraat zelf met water. Je doet zeker 6 maanden met All Clean en wanneer het concentraat op is koop je alleen even de refill. Hier op een rijtje wat de ‘alleskunner’ allemaal doet.

Keuken

All Clean werkt super in de keuken. Het laat ongewenste (etens)geuren, vet en vuil gemakkelijk verdwijnen. Spray All Clean op de kookplaat, tegels, afzuigkap, aanrecht, kastjes, koelkast, etc. om de oppervlakken schoon te maken.

Toilet

Ook ideaal voor in het toilet omdat het geurveroorzakende bacteriën bij de bron aanpakt. Spray All Clean in het toilet, laat even inwerken en spoel door. Gebruik de spray ook om het toilet en wanden schoon te maken met een doekje. Om geur te voorkomen spray je na de schoonmaak nog wat All Clean binnen de toiletrand (niet meer doorspoelen).

Streeploos schoon

All Clean maakt glas, spiegels en lampen stofvrij en stralend. In combinatie met het speciale microvezeldoekje kun je snel en streeploos schoonmaken.

Natuursteen, hout en andere gevoelige materialen

All Clean kan gebruikt worden op gevoelige oppervlakken, zoals natuursteen, marmer en hout. Als het oppervlak maar tegen een beetje water kan. Zelf heb ik een natuurstenen wand van leisteen in de badkamer. De kalkvlekken die daarin ontstaan verdwijnen nadat ik All Clean heb gebruikt! Spray het oppervlak goed in en laat het opdrogen. Probeer het altijd wel eerst op een onzichtbare plek, voor het geval dat.

iPhone, iPad, iMac…

Wist je dat er meer bacteriën op onze smartphones zitten dan op een gemiddeld toilet? Tsja… met All Clean pak je die goed aan en maak je je schermpje schoon, vetvrij en glanzend. Ook handig voor andere schermen. Pas wel op dat er geen vocht in de apparaten komt.

Textiel

Last but not least: All Clean laat (organische) vlekken uit kleding en ander textiel verdwijnen. Ik had een tijdje terug wat rode wijn op mijn vloerkleed geknoeid – oeps – en heb het kleed toen direct behandeld met All Clean. Ik zag de vlekjes gewoon verdwijnen! Werkt ook als voorbehandeling voordat je een kledingstuk in de wasmachine doet. Denk aan bloedvlekjes, rode wijn, vruchten, gras, modder…

En dit allemaal in een milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar middeltje dat ook nog eens interior-proof is vormgegeven! Je begrijpt nu dat All Clean onmisbaar is 😉 Voor de lastigere vlekken, zoals kalkaanslag, is Clean Bath een aanrader. Wanneer doe jij liever de schoonmaak – doordeweeks of in het weekend? Laat het mij hieronder weten in een reactie!

Happy cleaning en liefs,
Shanna

Meer inspiratie opdoen? Leuk als je @twentytwonotes volgt op Instagram.