TWENTYTWONOTES_Ultra Thin Stacking Ring 14k Goud_Solitude the label

Hoe meet je je ringmaat voor de sieraden van Solitude the label?

Bij het kopen van een ring kan het selecteren van de juiste ringmaat best lastig zijn. Ik help je in dit artikel bij het vinden van jouw perfecte ringmaat. Je ringmaat meten kun je via twee methodes doen.

Methode 1: Meet een bestaande ring op

Stap 1. Een manier om je ringmaat te bepalen is door een ring te gebruiken die je al hebt. Kies een ring die goed past bij de beoogde vinger.

Stap 2. Meet het aantal millimeters aan de binnenkant van de ring. Zie onderstaande afbeelding. Zit er 16,5 millimeter aan de binnenkant van de ring, dan bestel je maat 16,5.

Methode 2: Meet je vinger

Als je geen bestaande ring hebt zoals beschreven in methode 1, is dit de juiste keuze. Jouw ring moet comfortabel om de vinger passen. Dit betekent dat de ring er niet af mag vallen, maar wel los genoeg zit om slechts weinig weerstand te voelen wanneer je hem over je knokkel schuift.

Hier kun je de herbruikbare ringmaat strip bestellen. Wikkel het koord om de beoogde vinger. Meet je vinger minimaal 4 keer en op verschillende momenten van de dag om de nauwkeurigheid te vergroten. Lees de lengte van de strip af en gebruik onderstaande tabel om je ringmaat te bepalen. Lees je 53 mm van de strip af? Dan is 17 jouw ringmaat.

Heb je vragen over jouw maat of over de sieraden? Stuur dan een berichtje en ik help je graag verder! Klik hier.