TWENTYTWONOTES Luna Bronze Radiant zelfbruiner 2

Dit is de beste natuurlijke zelfbruiner mét frisse geur!

Zelfbruiners zijn dé uitkomst wanneer je op een gezonde manier het hele jaar door een bruin kleurtje wilt behouden. We weten inmiddels dat teveel zon én zonnebanken schadelijk zijn voor je huid en gezondheid. De laatste jaren probeerde ik af en toe verschillende zelfbruiners uit maar nooit met tevredenheid. De één gaf mij een oranje gloed, de ander was te intens (het moet wel natuurlijk bruin zijn) en allemaal gaven ze een onaangename – bijna verbrande – geur. Dus mijn zoektocht begon…

 

Verschillende varianten passend bij jouw huid

Online kwam ik Luna Bronze tegen. Ik ben sowieso al gek op Australische merken (zie ook Grown Alchemist) en was dus zeer benieuwd! Samen met twee vriendinnen ging ik testen. Luna Bronze maakt verschillende sterktes zelfbruiners die tegelijkertijd hydrateren – zie het als een verzorgende body lotion die net even wat extra’s doet. Ik begon met Luna Bronze Glow, een normale witte lotion met een mix van hydraterende ingrediënten. Samen zorgen ze voor de ontwikkeling van een geleidelijke natuurlijke bruine kleur en daarnaast vullen ze het vochtgehalte van de huid aan. De voordelen van Glow? Ideaal voor een lichtere huid, voor de eerste keer ‘bruin zonder zon’ en om de levensduur van jouw kleurtje te verlengen.

 

Iets sterker is Luna Bronze Radiant. Dit is een zelfbruinende lotion die mij een prachtige gebronsde huid geeft. Tijdens het aanbrengen krijgt je huis al een subtiele glans en gedurende 6 uur wordt de kleur intenser naar een sun kissed gloed. Oftewel echt ‘vakantie bruin’ en een kleur die ook nog eens lang aanhoudt. Tip! Zorg dat je je huid scrubt voordat je zelfbruiner gebruikt. Zo word je egaal bruin en houdt de gloed langer aan. De week erop weer even scrubben en dan ofwel met Glow of Radiant je kleurtje bij houden of verder ontwikkelen.

 

De unieke combinatie van gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten is rijk aan antioxidanten en vitamine A, B en E. Deze vitaminen bestrijden de tekenen van veroudering en verbeteren zichtbaar de textuur van de huid. De essentiële oliën uit mandarijn, citroen en oranjebloesem geven Luna Bronze een verfrissende, levendige geur.

 

De grootste pluspunten van Luna Bronze?

» Je bepaalt zelf hoe snel je je kleur ontwikkeld

» Gebruik van biologische en natuurlijke ingrediënten

» Frisse geur tijdens het smeren

» Goede prijs

» Naast dat je bruin wordt bestrijden de antioxidanten en vitamine A, B en E tekenen van veroudering

 

 

TWENTYTWONOTES Luna Bronze natuurlijke zelfbruiner

 

 

Hoe het merk tot stand kwam

Luna Bronze is ontstaan nadat bij een van de medeoprichters een invasieve vorm van huidkanker (Basal Cell Carcinoma BCC) was vastgesteld. Dit gaf een broodnodige wake-up call over de schadelijke effecten van zonnen. Ook in Australië weten ze dat iedereen graag het hele jaar door een natuurlijke bruine kleur wilt hebben, maar zonder de beschadiging van de zon. Er zijn verschillende producten uitgeprobeerd maar de vrouwen waren vaak niet tevreden over de geur, de resultaten en er bestond bezorgdheid over de hoeveelheid synthetische materialen die ze op hun huid aanbrachten. Het Luna Bronze team raakte geïnspireerd om een ​​product te maken dat de manier waarop mensen zonnen zou veranderen, door ‘bruin zonder zon’ samen te voegen met huidverzorging. Na veel onderzoek en testen zijn ze tot deze producten gekomen die zijn gemaakt van 99% biologische en natuurlijke ingrediënten. Ontworpen om je huid te hydrateren en aan te vullen, terwijl ze een vlekkeloze, natuurlijk ogende kleur krijgt.

 

Luna Bronze Glow (de lichtere variant) vind je hier. En klik hier voor Luna Bronze Radiant. Welke gebruik jij en wat zijn je ervaringen? Laat het me weten!

 

Liefs,

Shanna

Share your thoughts