Hello, ik ben het gezicht achter TWENTYTWONOTES.

 

Reizen en design zijn mijn grootste hobby's en ik voel altijd de energie om erop uit te gaan en te genieten van mooie bestemmingen. Dankzij social media glip ik er dagelijks wel even tussenuit en doe ik veel inspiratie op. Al vanaf jongs af aan heb ik notitieboekjes bij me om alles wat mij inspireert bij te houden. Van prachtige locaties tot namen van shops of restaurants, van design hotels en andere leuke plekjes, van films en boeken tot unieke merken. Nu staat mijn telefoon vol met notes en foto's.

 

Mijn passies zijn de laatste jaren steeds meer samengesmolten met een bewuste levensstijl en liefde voor natuurlijke producten. Duurzaamheid en stijlvol minimalistisch design zijn in mijn ogen de perfecte combinatie. Fijne producten geïnspireerd door de natuur, met aandacht voor minimalistisch design en als het even kan handig voor op reis - daar ben ik altijd naar op zoek. En eigenlijk had ik nooit gedacht om in de zomer van 2017 een webshop te starten met mijn favoriete items, maar wat is het een leuk project.

 

Laat je inspireren door de mooie en eerlijke producten, allemaal met een verhaal. Op zoek naar inspiratie? In mijn Notes vind je diverse onderwerpen op het gebied van lifestyle en reizen.

 

Liefs,

Shanna

 

TWENTYTWONOTES About Shanna