Hi, ik ben Shanna! Oprichter van online shop TWENTYTWONOTES en importeur/distributeur van het Zweedse lifestyle merk Pure Effect.

Reizen en design zijn mijn grootste hobby's en ik voel altijd de wanderlust om er weer op uit te gaan en te genieten van gave locaties. Dankzij social media glip ik er dagelijks wel even tussenuit en doe ik veel inspiratie op. Al vanaf jongs af aan heb ik notitieboekjes bij me om alles wat mij inspireert op te schrijven. Van gave locaties tot namen van winkels of restaurants, van toffe hotels en merken tot de mooiste producten. Nu staat mijn telefoon vol met notes en foto's. De laatste jaren komen mijn passies steeds meer samen met een bewuste levensstijl en interesse in natuurlijke producten. Duurzaamheid en stijlvol minimalistisch design zijn in mijn ogen de perfecte combinatie. Fijne producten geïnspireerd door de natuur, met aandacht voor minimalistisch design én als het even kan handig voor op reis - daar ben ik altijd naar op zoek. En eigenlijk had ik nooit bedacht om in de zomer van 2017 een webshop te starten met mijn favoriete items, maar wat is het een leuk project! Naast mijn online shop werk ik samen met andere retailers/designers/merken die Pure Effect bij mij inkopen.

Leuk dat je even rondkijkt op mijn website! Laat je inspireren door de mooie producten, allemaal met een verhaal. Ik hoop dat je op TWENTYTWONOTES vindt waar je van houdt en ik garandeer je: het zijn allemaal producten waar je écht wat aan hebt!